Wie wij zijn

Wij zijn Vitaminehoek De Kragge aan de rand van Meliskerke op Walcheren. Naast onze boerderij hebben we ook een boerderijwinkel. We vinden het geweldig om te horen van onze klanten wat ze van onze producten vinden. Daarnaast vertellen we er graag over en geven we (gevraagd en ongevraagd) advies.

Onze producten

Heel veel producten zoals groenten, fruit en vlees verbouwen en houden we zelf. Voor de rest halen we onze producten zoveel mogelijk bij collega-boeren in de directe omgeving.

Zo werken wij

Onze service is bij ons zo hoog mogelijk. Alles vers, winkel netjes aan kant, vriendelijk personeel en gratis bezorgen vanaf 15,- op dinsdag, woensdag en donderdag op heel Walcheren. Op maandag, vrijdag en zaterdag betaal je 5,- bezorgkosten.

Onze producten

Verser en vaak voordeliger

Verser

Omdat we zelf producten verbouwen en dieren houden zijn onze producten knettervers. Daarnaast halen we ook producten bij collega-boeren in de regio.

Beter

Groenten en fruit zo vers mogelijk eten is gezonder. De voedingswaarde is dan optimaal en er is niet tot zeer weinig verloren gegaan.

Lekkerder

We vinden het zelf maar ook onze klanten. Producten direct van het land smaken lekkerder dan producten die al een hele reis (uit een ander land) achter de rug hebben.

Van hier

99% van onze producten zijn echt Zeeuws en komen dus van Zeeuwse bodem.

Voordeliger

Omdat er geen of maximaal een schakel tussen zit ben je bij ons dikwijls goedkoper uit.

Duurzaam

Wij gebruiken zo min mogelijk plastic. Ons verpakkingsmateriaal is duurzaam en dikwijls gerecycled.

Ons team

We helpen je maar wat graag

Annie
Rob Boogaard
Sinds 2003 ben ik begonnen met de winkel en deze heeft in de jaren veel bekendheid gekregen. Ik doe het werk nog steeds met heel veel plezier, samen met het hele Kragge team.
Laura
Ik werk al een aantal jaar in de vakanties en op zaterdag bij de Kragge, zowel in de keuken als in de winkel. De kleinschaligheid, het afwisselende werk en het leuke contact met klanten zorgen altijd voor een gezellige werksfeer!
Kira
Als vakantiekracht help ik overal waar dat nodig is: soms sta ik in de winkel om klanten te helpen, andere keren sta ik in de keuken en help daar bijvoorbeeld met het maken van salades. Dat maakt mijn werk lekker afwisselend.