Vitaminehoek "De Kragge"

De Groente- en Fruitwinkel in Meliskerke


Welkom bij Vitaminehoek "De Kragge" – de boerderijwinkel in Meliskerke met de allerlekkerste verse groenten en fruit. Door ons verbouwd op eigen grond of afkomstig van kwaliteitsleveranciers en ambachtelijke telers.

Tussen land en zee

Een kragge is een begroeid drijvend eilandje dat na verloop van tijd met de wortels vast komt te zitten aan de bodem. De plaats waarop de winkel staat was vroeger zo’n kragge met een hooggelegen kreekrug waarover het Westkapelse voetpad liep. Ter herinnering aan het ontstaan van deze plek in het zeekleilandschap van het Zeeuwse Walcheren hebben we onze winkel de “Kragge” genoemd.

De Lekkerste verse producten

Groente en fruit - vers van het veld, aardappelen en verschillende soorten kool van eigen land, eieren van eigen vrije uitloopkippen, Zeeuwse verse sappen en jam, lokaal gebrouwen bier, ambachtelijk gemalen meel en bloem, zuivelproducten van Zeeuwse bodem en dagverse frisse salades. Onze producten worden bewust en met de grootste zorg geproduceerd en bereid. We zijn betrokken, kennen onze leveranciers en leveren graag de allerlekkerste groenten en fruit.